Helse & velvære »  Solkysset skjønnhet av Dior

Solkysset skjønnhet av Dior

Etter flere måneder i vinterdvale er lengselen etter lysere tider meget stor. Den skummetmelkhvite huden skriker etter å få litt farge, men enda må vi smøre oss med tålmodighet. Det er et par måneder igjen før solen tar ordentlig. Men ikke fortvil, nå er redningen rett rundt hjørnet.

Dior Bronze solbeskyttelsesprodukter beskytter huden samtidig som den gjør brunfargen vakrere. Dior lanserer nå to nye Dior Bronze-produkter som forbereder og beskytter huden og gir en utsøkt gylden farge og som dufter av dyrebar Monoï, en utsøkt fortolkning av eksotiske blomster.

Gelée de Monoï – Tan Activator & Extender

Den nye Gelée de Monoï Tan Activator & Extender forbedrer og fremhever din naturlige brunfarge som gir huden en delikat solbrun farge. Gelée de Monoï inneholder pH Bronze Perfect-kompleks, som booster selvbruningsmolekylet DHA, som for øvrig er å finne i alle Diors selvbrunere. Dior Innovation Center har funnet frem til den ideelle pH-verdien for hudens overflate, slik at brunfargen blir så naturlig som mulig. Den optimale pH-verdien er 4.5 (hudens pH er nærmere 5.5). Jo lengre bort fra denne ideelle verdien man kommer, jo mer oransje blir resultatet.

Effekten av Gelée de Monoï Selftan er synlig fra 2 timer etter påføring og varer i ca 4 dager. På kort sikt øker hudens fuktighetsnivå med 54 % to timer etter påføring.

Forbereder epidermis

Formulaen inneholder Coleus, en patentert Dior-ingrediens, som stimulerer melaninsyntese slik at huden blir raskere brun. Dersom man bruker Gelée de Monoï daglig før man skal på stranden, vil det forberede huden på solstrålene og du vil oppnå en enda flottere og jevnere brunfarge, som varer lengre. NB: Innholder ikke solfaktor. Geléen er lett å påføre, absorberes øyeblikkelig og gir fuktighet til huden din i tillegg til en diskret og nydelig brunfarge.

Voile de Monoï Sublimateur SPF 10

Beskytter og forskjønner! Voile de Monoï er en lett og mild olje med SPF 10, som er en ideell faktor for en allerede solbrun hud, eller til bruk sent på ettermiddagen når solen ikke lenger er så sterk. Formulaen kombinerer beskyttende UVA- og UVB-filtre med Coleus, en patentert bio-stimulant som aktiverer hudens naturlige melaninsyntese og dermed stimulerer brunfargen og gjør den jevnere og vakrere. Voile de Monoï har en frisk og tørr konsistens som øyeblikkelig absorberes av huden og gjør den silkemyk. Mikroskimrende partikler reflekterer lyset og gir en jevnere og mer uniform hudtone.

Dior har kreert den mest fortryllende duft du kan tenke deg ved å kombinere Tiare-blomster fra Polynesia, Kau Pe-blomster fra Marquesasøyene, Egyptisk Jasmin, Amber, Musk og Vanilje.

Lanseres 15. april 2009
Gelée de Monoï Selftan - Tan Activitor & Extender kr 300,- og Voile de Monoï Huile SPF 10 kr 330,-