Klær & mote »  Vårvakkert tilbehør

Vårvakkert tilbehør

Smykk deg vårvakker og finn tilbehøret som gjør et hvert antrekk komplett i en av CMYKs 31 lekre forretninger.
Article image

Det er fire år siden den første CMYK-butikken åpnet og suksessen vil ingen ende ta. Med flere butikkåpninger på trappene, har tilbehørskjeden fort blitt en favoritt hos kvinner landet over.

Article image

Design og kvalitet i fokus

– CMYK-kolleksjonen er inspirert av de store motehusene, forteller daglig leder Lise Færøvik. Hun forteller at de bruker elementer fra trendsettere, og tilpasser det norske markedet. Smykke- og tilbehørskolleksjonene produserer de selv med dyktige produsenter i Hong Kong, Kina, India og Taiwan.
– Vi har brukt mye tid på å knytte oss opp mot seriøse, innovative produsenter og designere, og vårt vareutvalg viser dette, smiler Færøvik og viser til de lekre butikklokalene i bakgrunnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For enhver anledning

I CMYK-forretningenes lokaler er det enkelt å finne frem til tilbehøret og smykkene du er på jakt etter. I tillegg til at CMYK setter lekker styling i høysetet, kan du gå rett på fargen du er på jakt etter og finne komplett tilbehør.
Mens sort og hvitt alltid er klassisk, elegant og populært, kommer det også friskere farger denne sesongen.
– Farger preger vårens kolleksjon og butikkene bugner nå av deilige fargesprakende sjal, lekker feminin hårpynt og de råeste solbrillene, forteller Færøvik. Hun er ikke i tvil om at CMYK har tilbehøret uavhengig av farge og anledning.

Fra klassisk til særegent

Stil og trend er ingen hindring når det kommer til CMYKs store utvalg i lekre smykker.
– Smykkekolleksjonene våre kommer fra fire forskjellige produsenter, forteller Færøvik. Hun viser til spennende bohemsmykker, perfekte for en lekker sommerlook, klassiske smykker i sølv og perler til strass-smykker der alle steinene er fra krystallhuset Swarowski.
Prisene ligger på alle nivåer, og setter ingen hindring for kunder og lommebøker.
– Smykker med farger vil det selvsagt også bli mye av i år også, forteller Færøvik og viser til lekre farger i lilla, rosa, fersken og blått.
– Om du er på jakt etter korte eller lange kjeder, enkle eller flerradede armbånd og spennende ørepynt, har du kommet til rett sted, smiler Færøvik, som har et utvalg få kan måle seg med.
– Hvis jeg sier at vi har over 100 forskjellige modeller når det kommer til øredobber, er det ingen overdrivelse. CMYK-butikkene får inn nye modeller hele tiden.
– Vi har øredobber i alle størrelser. Store øredobber er fremdeles veldig populært, men vi har også satset stort på en mellomstørrelse, da dette er lettere å matche de fleste antrekk, forteller Færøvik. Hun legger til at alle øredobbene holder EUs regler for innhold av nikkel og for de som er veldig allergiske har kjeden en egen basic-kolleksjon med sølv.
Klokker er også en viktig del av CMYKs kolleksjon. Et tilbehør som stadig flere legger vekt på ved valg av modell, størrelse og utforming.
– Klokkekolleskjonen som er vår store stolthet består av kvalitetsklokker til en fantastisk pris. Vi har tre priser på klokkene, 199,- , 229,- og 299,-, forteller Færøvik. Hun legger til at det er rå design kombinert med god kvalitet som gjør CMYK til en markedsleder på moteklokker.

Article image

Vesker for en hver anledning

Når du har funnet smykkene som matcher antrekket gjenstår en lekker veske.
– Her fører vi vesker i alle størrelser helt fra tøffe reisevesker til lekre clutcher, forteller Færøvik.
Hun viser til at veskene er blitt langt mer feminine og røffe, og at man kan finne alt fra strassbelagte selskapsvesker til vesker med tøffe detaljer som frynser og nagler.
– Selv om sort og hvitt fremdeles er de viktigste fargene på vesker ser vi at kunden også er klar for både lilla, rosa og blått, forteller Færøvik.

Fra nesetipp til oppsatte lokker

Solbriller er et absolutt must fra vår til høst, også i år et det spesielt store modeller som gjelder.
– Vi har store og trendy, samt klassiske modeller for de som liker en mer dempet look, forteller Færyvik. I tillegg har de flere spennende fargevarianter.
Er det et tips den daglige lederen hos CMYK vil gi kundene, så er det å investere i et lekkert brilleetui.
– Det er et must hvis du vil ta vare på brillene dine, forteller Færøvik.
Stadig flere kunder er også på jakt etter den riktige hårpynten. Her har CMYK et feminint utvalg med strass og perler.
– I tillegg ser vi at lekre hårbånd er stort for sommeren, sier Færøvik. Hvis du ønsker å gjøre sommerantrekket superfeminint er særlig store blomsterklemmer og blomster populært.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lune og lekre sjal

Med vår og sommertemperaturer som varierer fra lunt og svalt til kjølig, er lekre sjal og selskapssjal et absolutt must for et komplett antrekk.
– Sjal er fortsatt en stor artikkel i år, forteller Færøvik og viser til en rekke spennende utforminger.
– Vi ser firkantsjal med mye lekkert i mønster, frynser og detaljer og her er det virkelig noe for alle.
Sjalene kommer fra klassiske kombinasjoner av sort og hvitt til fyrverkeri av farger.
– Jeg tror hvite sjal med pasteller vil bli en av sommerens store hits, smiler Færøvik og viser til at utvalgets bredde strekker seg helt til selskapssjal til vårens og sommerens bryllupsantrekk.

Lekre butikklokaler

CMYK ønsker å være kundens førstevalg ved valg av tilbehør, og har skapt en innbydende atmosfære i butikkene.
– Betjeningen er serviceinnstilt og interessert, og vi har storskjerm ved kassapunktet som viser våre fokusprodukter og våre siste nyheter som vårt eget varemerke, forteller Færøvik.

Ti nye butikker vil åpne i løpet av 2010, og CMYK stopper ikke der.
– Vi har som mål å bli landets ledende accessories-konsept, med beliggenhet på alle de beste sentrene i Norge. Vi er nok ikke så veldig langt fra målet, og bak suksessen står hard jobbing og klare målsettinger, avslutter Færøvik.

Tekst: Eline Hvamstad  Foto: Ida Linge