Hjem » Oslo »  Utmerket som beste forhandler i Norge

Utmerket som beste forhandler i Norge

Kia Ensjø holder til i et av Oslos flotteste lokaler.

– Vi stortrives her på Ensjø og har ingen planer om å flytte på oss i nærmeste fremtid, forteller Kristin Monsen, daglig leder ved KIA Ensjø.
 Bygget, som er det ikoniske «glasshuset» i Ensjøveien, har huset mange bilmerker opp igjennom tidene. KIA disponerer 2300 kvm salgshall med 30 biler i utstilling og et velutstyrt verksted i underetasjen. Bygget er av glass og slipper derfor inn mye lys. Med den enorme plassen og det eksklusive interiøret, er besøket og handelen en ren fornøyelse. Her er alle KIA modeller i alle tilgjengelige farger og utstyrsvarianter flott utstilt. Forhandleren har også til enhver tid et godt utvalg av brukte biler
– I disse dager lanserer vi en ny Sportage facelift hvor vi har biler til prøvekjøring og rask levering. Ta kontakt med oss for spørsmål.

Platinum Prestige Dealer

– Kia Ensjø mottok prisen «Platinum Prestige Dealer» i desember.
Videre forteller hun at de var en av 14 europeiske forhandlere som mottok denne spesielle prisen for sin innsats for å innhente nye KIA kunder.
– Kia Ensjø har virkelig lyktes i 2013, og solgte nesten 400 nye Kia og 200 brukte biler i sitt første salgsår. Kia er nå en betydelig aktør i Norges hovedstad.

Godt utstyrt verksted

Verkstedet på huset utfører alle typer mekaniske reparasjoner, servicer og periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll). Rutereparasjoner utføres i samarbeid med Hurtigruta Carglass. De har også en avtale med Bertel O. Steen Skadesenter for skadereparasjoner dersom uhellet skulle være ute.
– Med våre motiverte medarbeidere sørger vi for at du og din bil blir godt tatt vare på. Med en kontinuerlig opplæring av personalet er vi alltid et hode foran innen bilteknikk.
 Verkstedet har spesial verktøy for Kia og i tillegg er de oppdatert på det siste innen reparasjonsmetoder fra våre fabrikker.

Tekst: Julianne Nilsen | Foto: Monica Jenssen
 

Følg IN magasinet på Facebook