Hjem » Oslo »  Trådløs kommunikasjon på kjøkkenet

Trådløs kommunikasjon på kjøkkenet

En god ventilator fanger effektivt opp fett, og reduserer lukten i rommet. Samtidig kan den justere vifteeffekten helt automatisk, for det mest optimale inneklimaet. Selv trenger du kun å konsentrere deg om matlagingen.

Husker du å skru på ventilatoren før du begynner å lage mat? Å fjerne damp, fett og lukt under matlagingen er viktig for å ivareta et godt inneklima, men det er ikke alltid like lett å vite hvor høy effekt man bør ha på ventilatoren til enhver tid, for at den skal gjøre jobben best mulig. Har du en Miele ventilator og koketopp med funksjonen Con@ctivity 2.0, så trenger du ikke tenke på dette. Ventilatoren kommuniserer med koketoppen gjennom en trådløs stick, og skrur seg automatisk på når du begynner å lage mat. Ved å registrere det som skjer på koketoppen til enhver tid, vil ventilatoren selv justere vifteeffekten ved behov, og vil også skru seg av når du er ferdig. På denne måten sørger Con@ctivity 2.0 hele tiden for et optimalt inneklima, slik at du kan konsentrere deg om matlagingen.

Best i Test

Miele ventilatorer er kåret til best i test*, og vinner på alle viktige funksjonsområder en ventilator skal ha; fettopptak, luktreduksjon, enkel rengjøring og lavt lydnivå. I tillegg vinner Miele på god belysning og generelt god kvalitet. Som eneste leverandør i bransjen, tester Miele produktene sine for en levetid på 20 år.

Kampanje

Nå har Miele en Con@ctivity 2.0 kampanje, hvor du får med et gratis kjelesett fra Iittala, bestående av en stekepanne og tre kasseroller, ved kjøp av en platetopp og ventilator med Con@ctivity 2.0 funksjonen. 

Gavekortet på kjelesettet følger med ventilatoren, og du bestiller enkelt kjelesettet på miele.no. Tilbudet varer ut august 2016, og gavekortet kan innløses ut desember 2017.

* Forbrukerrådet 2015. Råd & Røn 2015. Tænk 2015. Testede Miele modeller: DA429-6, DA416-6, DA5966W. Kvalitet, fettfilter og kullfilter er likt på hele Mieles sortiment. Testede merker: Bosch, Siemens, Thermex, Whirlpool, Electrolux, IKEA, Husqvarna, Cylinda, Gorenje, Wasco.

Følg IN magasinet på Facebook