Hjem » Oslo »  Spennende nyheter fra Skoda

Spennende nyheter fra Skoda

Skoda er et merke i sterk vekst, som i løpet av de nærmeste årene kommer til å lansere en rekke spennende nyheter. Allerede i sommer kan du ta turen til Møller Bil Etterstad og ta den nye Skoda Citigo i nærmere øyesyn. Dette er en praktisk og romslig småbil som er perfekt til bytrafikk.
Møller Bil Etterstad sitt nye flaggskip, Škoda Superb Laurin & Klement, kan by på et hav av plass til både passasjerer og bagasje, en rekke motor- og drivlinje- alternativer. Ta turen innom Møller Bil Etterstad for å se og oppleve det selv! Bildet over, Škoda Superb Laurin & Klement stasjonsvogn fra kr. 421.700,-.

Helt siden Møller Bil Etterstad åpnet dørene til deres topp moderne bilanlegg i Grenseveien på Ensjø i 2007 har de vært Norges ledende forhandler av Skoda. I tillegg til en stor utstilling med alle de nye modellene fra merket, har de også et bredt utvalg bruktbiler, verksted og delelager. 
– Møller Bil Etterstad står alene for rundt 10 % av salget av Skoda her til lands, forteller markedssjef Jon Halvor Storstrøm. 
– Skoda er et merke i medvind som det er utrolig morsomt å jobbe med. Vi har hatt en kraftig vekst de siste årene med en foreløpig topp i fjor, og har blant annet utvidet selgerstaben for å møte etterspørselen. 
Også på verdensbasis er Skoda et merke i vekst, og alle bilentusiaster kan glede seg over fabrikkens planer om å lansere en rekke nye modeller de neste årene. 
– Det blir en spennende tid fremover med lansering av nye modeller hvert halvår. Fabrikken har satt seg som mål at produksjon og salg skal dobles innen 2018, til 1,5 millioner biler hvert år. Bare i 2013 er det planlagt lansering av hele fire nyheter. 
Kjennere av merket har kanskje allerede lagt merke til Skoda sin nye logo som snart vil bli å se på anlegget til Møller Bil Etterstad. Og den nye modellen Skoda Citigo som lanseres i år vil bli den første bilen med den nye og stiliserte logoen i krom og sort på panseret, noe som gir bilen et ekstra eksklusivt preg.

Skoda Citigo – den perfekte bilen for bytrafikk

Skoda Citigo lanseres 1. september, men allerede i juli vil du kunne oppleve den nye modellen hos Møller Bil Etterstad. Dette er en liten og snerten bil som med en lengde på 3,56 meter er enkel å navigere i bytrafikken, samtidig som den har et romslig interiør med god plass til både passasjerer og bagasje. 
– Skoda Citigo er en modell som vi har stor tro på. Den vil komme med både tre og fem dører, og er en svært gunstig bil med en startpris fra ca. 120 000 kroner. Det er en bil med lavt drivstofforbruk, og leveres med motorer med 65 eller 75 hk hvor man har mulighet for automatgir med den største motoren. 
Det er lagt stor vekt på sikkerhet i Skoda Citigo, og den er den første småbilen som har fått fem stjerner i kollisjonstest utført av Euro NCAP. Den har blant annet installert bremseassistent som blir automatisk aktivert i hastigheter under 30 km/t når en lasersensor identifiserer fare for kollisjon. I tillegg har den sidekollisjonsputer for å beskytte hodet til både fører og sidepassasjer. Skoda Citigo er en tøff liten småbil med et elegant design, og det anbefales å ta turen innom Møller Bil Etterstad for å oppleve den på nært hold!

Nye priser på Skoda Superb

Skoda Superb er en serie med svært populære modeller, som kombinerer det funksjonelle med et elegant design. I år lanserer Skoda nye priser på Skoda Superb, hvor alle modellene har fått mer standardutstyr og lavere pris. 
– Skoda har reposisjonert Superb i forhold til priser og utstyr, og vi har stor tro på ytterlige suksess med denne modellen. I tillegg lanserer vi nå den nye Superb modellen Skoda 4Drive, som er en litt røffere stasjonsvogn med høyere bakkeklarering, som man kun kan få med firehjulstrekk. 
Skoda kan dessuten friste med den luksuriøse og flotte Skoda Superb Laurin & Klement, som er oppkalt etter grunnleggerne av Skoda fabrikken. 
– Dette er en bil hvor man får det aller meste av luksusutstyr som standard, og som vi tror vil være en god utfordrer i premiumsegmentet. Man får alt det man får i en premium bil, men til en gunstigere pris. Laurin & Klement kommer både som TwinDoor (sedan med dobbel bakluke) og stasjonsvogn, og TwinDoor har en startpris på 405 000. I tillegg er den romslig, og bakseteplassen er vesentlig større enn premium markedets største bakseteplass.

Bestselgeren Skoda Octavia

Skoda Octavia er nok de modellene som mange forbinder med Skoda, og er fremdeles en bestselger for merket. Skoda Octavias store repertoar gir deg dessuten et hav av valgmuligheter, slik at du kan velge den bilen som passer best til akkurat deg og dine behov. 
– Skoda Octavia er vår største volum modell, og står alene for ca. 50 % av salget. Den har vært en bærebjelke under hele vekstperioden, og er nok den modellen de fleste kjenner best til. Den er veldig prisgunstig, med god plass i både stasjonsvognen og kombimodellen. 
Fabia Monte Carlo som ble lansert i forbindelse med 100 års jubileet til Monte Carlo Rallyet i fjor har også blitt en stor suksess. 
– Dette er en tøff, liten bil med to farger, noe som gjør den til en helt spesiell modell og som har gjort at mange har fått øynene opp for Fabia på en ny måte, sier Jon Halvor og ønsker alle velkommen til Møller Bil Etterstad for en hyggelig bilprat! 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Skoda & Mona Gullstein