Hjem » Oslo »  Permanent makeup er perfekt til medisinske korrigeringer

Permanent makeup er perfekt til medisinske korrigeringer

Fremdeles er nok Long-Time-Liner med permanent makeup mest kjent for å fremheve og forsterke dine vakre sider ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer. Men stadig flere oppdager at det også er svært godt egnet til medisinske korrigeringer, som kamuflering av mindre arr, hareskår, opptegning av manglende negler på tær eller oppbygging av brystvorter.

Long-Time-Liner holder til i hyggelige lokaler i en sjarmerende bygård sentralt beliggende i Observatoriegaten i Vika.

Long-Time-Liner holder til i hyggelige lokaler i en sjarmerende bygård sentralt beliggende i Observatoriegaten i Vika. Salongen var den første her til lands som begynte med permanent makeup og de er fremdeles byens eneste rene Long-Time-Liner salong. I takt med at permanent makeup stadig blir mer populært har det dessverre dukket opp en del useriøse aktører. Når man skal få utført en behandling som gjerne både er på et svært synlig sted som ansiktet og som skal vare over lengre tid er det ekstra viktig å velge en salong hvor du kan være sikker på at du er i trygge hender hos spesialister som virkelig kan faget sitt. Long-Time-Liner er en teknikk utviklet på bakgrunn av mange års forskning og er en anerkjent behandlingsform innen hud- og skjønnhetspleie. Den utføres bare av linergister med spesialutdannelse. Ikke bare har alle som jobber hos Long-Time-Liner i Vika lang erfaring, de jobber dessuten med permanent makeup hver dag. Og det er stor forskjell på noen som kanskje utfører en behandling i måneden og de som kun jobber med dette. 
    Permanent makeup forsterker og fremhever dine vakre sider ved hjelp av nesten usynlige korrigeringer. Det er ikke ment å være en erstatning for sminke og det er heller ikke slik at du våkner opp om morgenen ferdig sminket til fest. Isteden fremhever permanent makeup trekkene i ansiktet og gjør deg naturlig vakker. 
– Med permanent makeup får du et flott og naturlig utseende hele døgnet. Det skal ikke være slik at folk spør om du har tatt permanent makeup, men heller gir deg komplimenter for hvor flott du ser ut uten helt å kunne sette fingeren på hva du har gjort, sier innehaver Manuela Plei.

Venstre: Øverst før rekonstruksjon tånegler, nederst etter rekonstruksjon. | Høyre: Øverst før rekonstruksjon areola, nederst etter rekonstruksjon.

Skjuler mindre arr

Permanent makeup er en form for tatovering i hudens øverste lag, og passer til alle uansett alder. Med den stadig økende populariteten er det nok velkjent for de fleste at behandlingen egner seg godt til å gi ny kontur til øyenbrynene, markere vippelinjen eller gi fyldigere lepper. Men det som kanskje ikke alle er klar over er Long-Time-Liner også er velegnet til medisinske korrigeringer, som kamuflering av arr, hareskår eller andre hudskader. 
– Vi gjør en god del medisinske korrigeringer, for eksempel etter ulykker eller operasjoner. Med permanent makeup kan vi blant annet korrigere mindre arr og forbedre leppekanten i forbindelse med hareskår. Da tatoverer vi slik at arret blir mer skjult og leppen blir mer komplett, og resultatet blir seende nesten helt naturlig ut.
    Long-Time-Liner gir også svært gode resultater ved pigmentforandringer og andre hudskader. Blant annet har de mange kunder som lider av sykdommen Alopecia Universalis som medfører tap av alt hår på kroppen. Med permanent makeup kan man lage både vippekant og øyenbryn, og for mange som har mistet øyenbrynene innebærer permanent makeup nærmest en ny hverdag.

Før (venstre) og etter behandling (høyre) av bryn, eyeliner og lepper.

Rekonstruksjon av areola & tånegler

Manuela kan også fortelle at permanent makeup egner seg godt til rekonstruksjon av tånegler, hvor man får et naturlig og flott resultat. I tillegg utfører de også mange rekonstruksjoner av areola etter brystoperasjoner. 
– Vi ser at dette gjør mye med selvtilliten når man forsøker å finne tilbake til følelsen av velvære etter å ha gjennomgått en så dramatisk forandring som sykdom og rekonstruksjon av bryst. Selv om man har fått lagt inn silikonproteser vil en rekonstruksjon av brystvorten gi brystet et mye mer naturlig utseende.
    For mange av oss høres det kanskje litt skremmende ut med permanent makeup, men bedøvelse gjør at du bare kjenner et lett ubehag. Hos Long-Time-Liner bruker de dessuten alltid mye tid sammen med kunden for å finne frem til riktig form og farge. Fargene tilpasses nøye etter hudtonen og fargene som benyttes er anti-allergene av mineralsk opprinnelse slik at du ikke trenger å være redd for en allergisk reaksjon. Selv om permanent makeup varer i tre til fem år så får man det beste resultatet om man frisker opp fargen. Det mest optimale er å gjenoppfriske en gang i året for å beholde det naturlige utseendet. 
    Og enten du ønsker ny kontur til øyenbrynene eller trenger hjelp til et medisinsk problem så er alle velkomne til Long-Time-Liner for en gratis og uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Long-Time-Liner

Lik IN magasinet på Facebook