Hjem » Oslo »  Oslos nye te-trend

Oslos nye te-trend

Kusmi Tea er et av verdens hurtigst voksende merker innen premium te, så da skulle det bare mangle at Oslo har fått tre nye butikker!

I 1867 åpnet Pavel Michailovitch Kousmichov sin første tebutikk i St. Petersburg. Han hadde et spesielt talent for kunsten å blande te, og flere av hans oppskrifter ble favoritter blant tsarfamilien. I 1917 flyttet Kousmichov-familien til Paris etter å ha flyktet fra den russiske revolusjonen – og resten er historie. Nå har det fransk-eide merket nærmere 60 butikker i Europa, og er for øyeblikket et av verdens hurtigst voksende te-merker. I fjor åpnet de tre første Kusmi Tea-butikkene i Norge, på CC Vest, Storo Storsenter og Oslo City.

En opplevelse for alle sanser

Å gå inn i en Kusmi Tea-butikk er en opplevelse for alle sanser. De lyse og fargesprakende lokalene med tema i rødt og hvitt utstråler energi, og de eksklusive te-boksene som har blitt Kusmis varemerke står imponerende pent stablet i hyllene og utgjør en stor del av interiøret i seg selv. I alle butikkene finnes bord med åpne bokser som avgir en herlig duft i lokalet, og det serveres til enhver tid smaksprøver på dagens te.
Dersom man skulle føle at alle inntrykkene blir overveldende, er de ansatte der med sin solide ekspertise både om merket og om te generelt, og vil guide deg til å finne din nye favoritt.

Kvalitet i alle ledd

De veldesignede te-boksene står i god stil til innholdet. Kusmi bruker bare hele, håndplukkede teblader fra land som Kina, India og Sri Lanka, med de høyeste graderingene som gjør at teen avgir mest mulig smak når den trekkes. Smakstilsetningene er av tilsvarende kvalitet, som for eksempel marokkansk peppermynte, vanilje fra Madagaskar og eteriske oljer fra Grasse. Alt blandes og produseres i Frankrike. Teposene er sydd for hånd av bomullsmusselin for å sikre at alle smakene skal kunne frigjøres. At dette er et merke der fokus på kvalitet står i sentrum er det ingen tvil om.

Like godt kaldt som varmt

Nå kommer iste-sesongen for fullt, og da passer det perfekt at alle Kusmis teer kan brygges kaldt. For å få det beste resultatet trekker man bladene i kaldt vann fra springen i ca. 25 minutter, før man siler dem av og har over isbiter. Mange tror at koffeininnholdet i te gjør at det virker dehydrerende, men sannheten er at innholdet er så lavt at kroppen holder like godt på væsken fra te som fra vann. I tillegg til å være hydrerende har te også et meget høyt innhold av antioksidanter. 
I hele sommer serveres det leskende iste i alle Kusmi Teas butikker, og med over 60 forskjellige varianter kan alle være sikre på å finne sin favoritt!

FAKTA Her finner du Kusmi Tea butikker i Oslo

I fjor åpnet de tre første Kusmi Tea-butikkene i Norge, på CC Vest, Storo Storsenter og Oslo City.