Hjem » Oslo »  Opplev nye Nissan X-Trail

Opplev nye Nissan X-Trail

Med crossoverens eleganse kombinert med SUVens robusthet har Nissan X-Trail lenge vært en populær bil her til lands. Og det er nok mange som har ventet i spenning på lanseringen av den neste generasjonen. Nå er den endelig her og tar du turen innom Birger N. Haug kan du selv oppleve den splitter nye Nissan X-Trail!

Birger N. Haug ble etablert i 1947 og kan således skilte med både en innholdsrik historie og lang erfaring. I dag er de landets største forhandler av Nissan og Subaru, og med avdelinger i Oslo, Romerike, Follo og Bærum sørger de for at du får et trygt og enkelt bilhold. 
– Birger N. Haug er en bedrift i kraftig vekst med 170 ansatte og en omsetning på 1,2 milliarder. Vi er i stadig ekspansjon og planlegger nå både utvidelse av skadesenteret i Oslo og en egen klargjøringsavdeling i Follestad i 2015. Våre kjerneverdier er kvalitet og omtanke, og hos oss står kundene alltid i fokus. Vi ønsker å skape et forhold til kundene hvor de tenker Birger N. Haug når de tenker bil, forteller salg og markedsdirektør Tommy Harland. 
I tillegg til et bredt utvalg bruktbiler har Birger N. Haug alltid de nyeste modellene fra både Nissan og Subaru. Og akkurat nå kan du blant annet oppleve den helt nye Nissan X-Trail. 
– Nye Nissan X-Trail ble lansert 25. august og i ly av lanseringen har vi hatt flere kundearrangementer. Det har vært stor forhåndsinteresse for bilen, ikke minst fra kunder som ikke har kjørt Nissan tidligere noe vi synes er ekstra morsomt.

Dynamisk og fleksibel

Med lanseringen av den første Nissan X-Trail i 2001 etablerte Nissan et helt nytt segment, og sammen med Nissan Qashqai åpnet den for alvor norske øyne for dette segmentet som kombinerer det beste fra crossover og SUV. 
– Vi ser at dette er populære modeller her i Norge, og nå er den neste generasjonen Nissan X-Trail her og er med på å komplettere og utvide vårt sortiment, sier Eva Henriette Næss, salgsdirektør for Nissan. 
Nissan X-Trail har vært en kjempesuksess for Nissan, og har stor familielikhet med Nissan Qashqai. Den nye generasjonen har fått et moderne og dynamisk design, hvor man får mange av personbilens egenskaper i en SUV. Resultatet er en bil som er svært god å kjøre med et lavt støynivå. Den egner seg like bra i urbane omgivelser som på vei til hytta på fjellet. 
– X-Trail er svært dynamisk og tilpasser seg dine formål. Den har blitt mye mer moderne og rundere i formene, og vi ser ikke lenger det litt kantete designet som man ofte forbinder med SUVer. Nissan fokuserer på både familier og en aktiv livsstil, og du får X-Trail både som to og firehjulstrekk. Sammen med valget mellom fem og syvseter gir dette en unik fleksibilitet som ikke på noen måte blir satt i skyggen av konkurrentene. 
Nissan X-Trail er svært godt utstyrt som standard, samtidig som et bredt utvalg tilleggsutstyr gjør at du kan få bilen nærmest skreddersydd etter dine behov. 
– Valgmulighetene er så store at det nesten er bare fantasien som setter grenser. X-Trail har selvfølgelig også alt det siste innen teknologi, som for eksempel trafikkskiltgjenkjenning, nødbremseassistanse og blindsonevarsling. Den har en startpris på 312 900,- mens lillebror Qashqai har en startpris på 249 900,-.

Luksuriøst og elegant interiør

Nissan X-Trail har et luksuriøst interiør som følger det nye designspråket til Nissan. Detaljer som skinnseter, elegant interiørbelysning og glasstak gjør at du straks får en følelse av kvalitet når du setter deg inn. 
– Vi ser at dette er en modell som appellerer til norske familier og blant annet er det mange tradisjonelle stasjonsvognkunder som har byttet til Nissan X-Trail. Sammen med Qashqai gir den våre kunder ulike valgmuligheter som dekker alle behov.
Nissan er en innovativ bilprodusent med et bredt modellspekter som strekker seg fra den lille, kompakte Nissan Micra helt opp til pick-up. De er kjent for å ligge langt fremme i utviklingen av ny teknologi, og var tidlig ute med satsning på elbil. Og Nissan Leaf har blitt en suksess få hadde drømt om. 
– Nissan Leaf er en enestående suksesshistorie som vi er svært stolte av og som vi har tro på vil fortsette. Dette var den første fullverdige elektriske bilen og det er takket være Leaf at folk fikk øynene opp for at elbil kunne være en fullverdig bil. Det kommer også flere nyheter i løpet av høsten, som den helt nye modellen Nissan Pulsar, så det er mye å glede seg til fremover, avslutter Eva og Tommy og ønsker alle velkommen til Birger N. Haug for en hyggelig bilprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Nissan

Lik IN magasinet på Facebook