Hjem » Oslo »  Nyheter på løpende bånd fra Skoda

Nyheter på løpende bånd fra Skoda

Skoda har vært et merke i sterk vekst de siste årene, og alt tyder på at dette er noe som vil fortsette. Før jul ble den nye Skoda Rapid Spaceback lansert, en elegant og prisgunstig bil i kompaktklassen som allerede har rukket å bli svært populær. Hos Møller Bil Etterstad kan du oppleve både den nye Skoda Rapid Spaceback og andre spennende nyheter!

Møller Bil Etterstad er Norges største forhandler av Skoda, og i deres moderne bilanlegg i Grenseveien på Ensjø viser de frem alle de nye modellene fra merket. Her finner du dessuten et bredt utvalg bruktbiler, verksted og delelager.
– Møller Bil Etterstad står alene for rundt 10 % av salget av Skoda her til lands. I fjor solgte vi 585 nye og 325 brukte biler, og i år er målet å bikke 1000 solgte biler her på huset, forteller markedssjef Jon Halvor Storstrøm.
– Våre modeller er kjent for å passe godt til norske bilkjøperes interesser og behov, og Skoda er et merke i kraftig vekst både her til lands og internasjonalt. De har store ambisjoner for de neste årene som de er på god vei til å innfri, og i snitt vil det komme en ny modell hvert halvår fremover.
 Og rett før jul ble Skoda Rapid Spaceback lansert. Dette er en ny bil i kompaktklassen som mange nordmenn allerede har fått øynene opp for.
– Dette er Skoda›s «Golf», en sprek versjon som man får i ulike varianter og som er veldig romslig. I tillegg er den meget prisgunstig, og akkurat nå har vi dessuten en kampanje med 1,99 % i rente på lån og leasing.

Suksessen med Skoda Octavia fortsetter

Skoda Octavia er nok den modellen som mange forbinder med Skoda, og hos Møller Bil Etterstad merker de en enorm etterspørsel etter denne serien.
– Vi har hatt en utrolig suksess med Skoda Octavia, og så langt i år er det den fjerde mest solgte bilmodellen på landsbasis. Dette er vår største volum modell og står alene for ca. 50 % av salget.
 Med Skoda Octavias store repertoar har du uendelig med valgmuligheter, slik at du kan velge den bilen som passer best til akkurat deg og dine behov. Og i fjor sommer kom tredje generasjons Skoda Octavia, som har vært med på å løfte Skoda til nye høyder. I tiden etter har den blitt supplert med en populær stasjonsvogn, og i oktober kommer også Skoda Octavia Scout.
– Dette er en litt røffere bil med firehjulstrekk og ekstra høy bakkeklarering som egner seg perfekt til kjøring til hytta. I juli kommer dessuten luksusutgaven Skoda Octavia L&K som har alt det siste innen moderne bilteknologi, og med en startpris i underkant av 400 000 får man mye bil for pengene.
 I fjor sommer fikk også Skoda Superb, Skodas største stasjonsvogn, en oppdatering og fremstår nå enda penere og mer moderne. Og med enorme bakseter hvor man enkelt får plass til tre barneseter uten at det går på bekostning av sitteplassen foran har den blitt svært populær blant småbarnsforeldre.
– For noen år tilbake var Skoda kjent for høy snittalder på kundene sine. Denne har sunket drastisk de siste årene, samtidig som vi har klart å beholde den eldre generasjonen. Her på Møller Bil Etterstad satser vi dessuten mye mot firmabilmarkedet, med to dedikerte selgere som kun jobber mot dette. Vi har levert en god del drosjer de siste årene, og ser at det er et stort og uforløst marked for Skoda på firmabilsiden som vi har planer om å ta vår andel av de neste årene, avslutter Jon Halvor.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Skoda
 

Følg IN magasinet på Facebook