Hjem >  Noën’s kjærlighetshistorie

Noën’s kjærlighetshistorie

Med en felles ambisjon om å produsere Fairtrade smykker og forene en følelse av luksus med etisk integritet, etablerte Claudia og Malte Schindler smykkemerket Noën i 2006.

Noën har en stor lidenskap for dyrebare håndlagde smykker, som blir designet og produsert i verkstedet i nærheten av Pforzheim i Tyskland. Dette er stedet hvor tradisjonelt håndverk og nyskapende arbeid blir til unike smykker som understreker din egen personlighet og skjønnhet. 

Personlig preg

Hos Noën lager deres gullsmeder smykker med et personlig preg og en egen historie. Men det er du som gir Noën-smykket sin sanne mening. Tendensen i markedet er at mange ønsker seg gifteringer som ikke alle andre har. Noën lager derfor ringer du ikke vil finne andre steder. Da ringene nå lages i Fairtrade gull, vil dette treffe unge mennesker midt i hjerte.

Fairtrade-sertifiserte gruver

Det er et faktum at bak hver del av smykket er det mennesker som graver etter det beste metallet i en lang og avansert prosess. Noën er opptatt av at disse menneskene skal ha det best mulig, samtidig som at miljøet også blir godt tatt vare på. På grunn av dette kommer gullet som blir brukt eksklusivt fra sertifiserte Fairtrade gruver. Dette er Noën’s bidrag til å forbedre levestanderen til mennesker som arbeider i en gruve, på en bærekraftig måte.

Bærekraftig fremtid

Fairtrade gull står for en selvstendig og bærekraftig fremtid for gruvearbeiderne. De ansatte er garantert en minimumslønn som gir finansiell stabilitet som igjen gir muligheter for skolegang og tilgang til helsevesen. I Fairtrade-sertifiserte gruver er det ulovlig med barnearbeid og arbeiderne får opplæring i helse- og sikkerhetstiltak.

Diamanter fra konfliktfrie land

Det samme gjelder diamantene som Noën bruker i smykkene sine. Alle diamantene kommer fra konfliktfrie-land hvor handel og behandling bidrar til en bærekraftig økonomisk utvikling. Nöen har en ambisjon om å feire skjønnhet, få deg til å føle designet og behandle miljøet med respekt.

FAKTA: Noën

• I Oslo fører HEYERDAHL Paleet smykkemerket Noën.
www.heyerdahl.no | www.facebook.com/heyerdahl.gullsmed
• 22 55 25 25

Følg IN magasinet på Facebook