Hjem » Oslo »  Lekkert badetøy i alle varianter

Lekkert badetøy i alle varianter

Det er ikke alltid like lett å finne den bikinien som passer perfekt til din kropp. Hos Pikant Under på CC Vest formelig bugner butikken over av et bredt utvalg badetøy fra anerkjente merker. Her er det vanskelig å ikke finne den riktige bikinien som gjør at du kan slappe av og nyte deilige sommerdager!

Sommeren er endelig her og det er mange som er på jakt etter nytt badetøy. Det kan være vanskelig å finne den modellen som passer perfekt, særlig i kjedebutikkenes standardutvalg. Spesialbutikken Pikant Under på CC Vest frister derimot med et stort utvalg i lekkert badetøy fra anerkjente merker som Lise Charmel, Roidal, Gottex, Seafolly, Fürstenberg etc.
Hos Pikant Under får du ikke bare et stort utvalg med høy kvalitet, du får også en helt annen service. De ansatte kan faget sitt og hjelper deg mer enn gjerne med å finne det bade- eller undertøyet som passer perfekt til akkurat deg.
– Vår jobb er å hjelpe kundene til å være åpne for noe nytt, i stedet for å fokusere på begrensningene. Mange blir veldig overrasket når de får prøve en modell som er riktig til deres kropp. Ofte er den modellen som passer best, en de aldri hadde trodd de skulle kjøpe. Cup-størrelser på bikinier er ikke like bra tilpasset som på undertøy. Derfor anbefaler vi at man setter av litt mer tid til å prøve bhèr. Det er viktig at man føler seg vel, man skal tross alt vise seg frem på stranden eller ved bassenget, sier butikksjef Vivi Eriksen med et smil.

Fargerik sommer

Når IN magasinet er i butikken kommer det stadig inn kunder som forteller at de egentlig ikke var på utkikk etter badetøy. Men at de lot seg lokke av det fargerike utvalget i butikken. Det er virkelig mange flotte farger å velge blant denne sesongen.
– Det har vært mye pastell en stund, men nå har det gått over i sterkere farger som korall, grønt, blått og rosatoner. Mange lurer på hvilken farge de skal velge for å ikke se bleke ut. Det er visse farger man bør unngå på sommerens første bikini, før man har fått litt farge. Derfor anbefaler vi varme korallfarger og turkise toner, da disse ikke stjeler farge fra huden.
    Pikant Under har et bredt utvalg av størrelser på badedraker og bikinier. Du finner badedrakter fra 36 til 50 og bikinier fra 36 til 46, med cup-størrelser opp til F og G. Med et slikt utvalg vil de fleste finne noe som passer.
– Vi selger også forskjellige størrelser på over- og underdeler. Noe mange kunder blir gledelig overrasket over. Det er mange ulike varianter å velge blant innen bikinioverdeler. Du finner alt fra stroppeløse, halterneck, trekanter, push-up til tversover. Mange av seriene har to buksemodeller med en litt mindre og en litt større. I tillegg har vi veldig mye tilbehør som saronger, sjal, kjoler, shortser, solhatter og strandvesker.

Som et smykke

Pikant Under har også et bredt utvalg undertøy, nattøy, morgenkåper og hold-in produkter. Akkurat nå er det mange spennende nyheter også i undertøyavdelingene.
– Det er mye farger også på undertøy nå gjerne med små detaljer som blonder eller krystaller. Vi ser at stadig flere lar seg friste av farger og mønster fremfor hvitt eller sort. En vakker bh er nesten som et smykke og kan gjerne skimtes gjennom en topp eller en bluse. Vi har blant annet mye lekkert fra Lise Charmel som regnes som Rolls Roycen innen undertøy. Nå har vi også fått inn Stella McCartney og Elle Macpherson. I tillegg har vi Hanky Panky som er veldig populært blant de unge. Bhène har ikke bøyler og trusene til 199 kroner er populære venninne-gaver, avslutter Vivi og ønsker alle velkommen til Pikant Under på CC Vest!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook