Hjem >  Høstens møbelnyheter

Høstens møbelnyheter

Torsdag 4.september lanserte Slettvoll høstens nyheter i butikken på Karenslyst alle. 

Gjestene ble servert mye god mat og drikke, kaffe fra Nespresso og sjokolade fra Sebastian Bruno. Den fantastiske sundmøringen Nils Noa var DJ for kvelden. Det var ingen tvil om at alle storkoste seg. 
– Jeg har Norges kjekkeste jobb og får jobbe med 19 Slettvoll butikker med 120 ansatte, åpner Bjørn-Helge Vik, kjedesjef for Slettvoll Møbler AS sin velkomsttale denne kvelden.

– Vi i Slettvoll er på ingen måte opptatt av å bli størst i form av omsetning og det som andre sloss om. Vi er opptatte av kvalitet ved å ha de flotteste møblene og den fineste butikken i hver by hvor det finnes en Slettvoll butikk.
    Slettvoll har bevart sine enkle og gode verdier gjennom alle år. Veldig mange av gründerbedriftene som begynte i midten av 1900-tallet og som fortsatt finnes i dag har dette i seg. Vik og medarbeiderne er stolte over disse enkle tingene og mener at det er nettopp dette som har ført til suksess.

– Vi er veldig inspirert av det som er rundt oss. Naturen er viktig for oss. Vi lager møblene våre på Stranda som er vår egen fabrikk. Det er mennesker som lager våre møbler, ingen maskiner. Våre dyktige håndverkere syr, bærer og nagler selv. Derfor er kvaliteten såpass god. 
    Denne høsten møter de oss med en vanvittig selvtillit. Slettvoll er tilbake i hjertet i hjemmet. Det meste som slippes i høst hører til stuen og spisestuen.

– Som alt i Slettvoll har vi valgmuligheter. Enormt store valgmuligheter. Far og sønn kan ha samme møbler i to forskjellige leiligheter med helt ulikt utrykk. Vi bruker møblene også kler vi de i andre farger, andre tekstiler med andre tepper og bord. 
    En av verdiene til Slettvoll er langsiktighet. Det er ikke meningen at vi skal bruke og kaste. Møblene skal vare over tid og passe sammen med andre møbler og interiør. 
    Hos Slettvoll ser vi mye rolige og duse jordfarger. I alle butikkene finner du et bredt utvalg av møbler, tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer. I høst kommer også nye farger. Besøk din nærmeste Slettvoll butikk og møt de kunnskapsrike medarbeiderne som hjelper deg med å sette sammen det som passer best til ditt hjem.

Tekst: Julianne Nilsen | Foto: Monica Jenssen

Lik IN magasinet på Facebook