Hjem » Oslo »  Hjelp til å skape drømmehjemmet

Hjelp til å skape drømmehjemmet

Willumsen Interiør har de siste 23 årene holdt til i de samme hyggelige lokalene i Bygdøy allé 33. Innenfor dørene finner du i tillegg til de lekreste innredninger, førsteklasses service, faglig tyngde og kompetanse. Hos Willumsen kan de hjelpe deg med å skape drømmehjemmet!

I 1992 åpnet Ragnhild Wiker Willumsen dørene i Bygdøy allé, med en visjon om å kunne tilby kvalitetsinnredning med tilbehør til flere av husets viktigste rom. 
– Form og farge er en interesse som har fulgt meg hele livet, så når jeg som ung tok steget inn i interiørbransjen, er det ingen overraskelse at jeg ble her. 
Willumsen holder til i det som fra gammelt av ble kalt for «kjøkkengaten». Tidligere lå kjøkkenbutikkene på rekke og rad her. Nå er mange av disse forsvunnet, men fortsatt ligger det mange interiør- og kjøkkenbutikker i området. 
– Vårt konsept er ikke likt alle andre sitt, vi har funnet vår nisje, og dette skiller oss ut fra mange av de andre forhandlerne. Både når det kommer til prisklasse og konsept. Våre kunder er bevisste på hva de ønsker, ofte helt ned til minste detalj.

Kundeoppfølging fra A til Å

Willumsen tilbyr rådgivning og personlig befaring, samt veiledning igjennom hele prosessen. Kvänum er en anerkjent leverandør som har sin produksjon i Sverige. Ved valg av Kvänum er kunden sikret kvalitet i hver minste detalj. 
– Det finnes så mange valgmuligheter at det å skape drømmekjøkkenet i et hvert hjem er innenfor rekkevidde, forklarer Willumsen
Stilen fra Kvänum er ren og klassisk, noe Willumsen mener er gunstig når man ønsker å tenke langsiktig i sin innredningsprosess. 
– Med nøytrale farger og former i innredningen kan man lett forandre på fargepaletten i rommet ved å tilføre elementer som puter, tepper, lys og annen dekor.

Interiørtrender

Willumsen kan fortelle at det lenge har vært populært å kombinere lyse vegger med mørk innredning. 
– Du kan ikke bomme med denne kombinasjonen. Nå ser vi for øvrig at det kommer flere farger, og trendbildet viser også flere varianter av tre. Velger man en klassisk kjøkkenløsning er det enkelt å tilføye spennende elementer for å skape en helt egen stil. Benkeplater, grep og lignende kan vri stilen mot for eksempel det minimalistiske.

Prikken over i-en

Willumsen tilbyr en rekke spennende tilbehør fra nøye utvalgte leverandører. Produkter som er gjennomtenkt i forhold til innredningene fra Kvänum. Blant annet tilbyr Willumsen det nyeste innen hvitevarer fra Gaggenau og Miele 
– Stadig flere viser interesse for disse produktene som bringer matlagingen til et høyere nivå. Utvalget er også stort på benkeplater av høy kvalitet, her kan man velge imellom mange varianter av heltre og naturstein i tillegg til kompositt, forteller Willumsen. 
Det har lenge vært vanlig å «pakke inn» kjøleskap og andre hvitevarer, slik at man får et vakkert og helhetlig kjøkken. For øvrig finnes det mange spennende varianter av frittstående komfyrer, som er mulig å få i en rekke flotte farger og kombinasjoner. 
– Vi har akkurat fått levert en lekker frittstående Lacanche komfyr til vår utstilling. Valget falt på den friske turkis fargen «Bleu corail» med messing knotter – en spennende kombinasjon. Komfyren er hele 110 cm. bred og bare MÅ oppleves, sier Willumsen.

Verdsetter kunden

Willumsen hjelper deg med å finne innredningen som passer til det interiøret man ønsker å fylle huset med. Ragnhild Willumsen jobber selv i butikken, sammen med medarbeider Elisabeth Hove. Som kunde hos Willumsen får man én kontaktperson som veileder en gjennom hele prosessen. 
– Vi mener det er viktig at én og samme person følger kunden fra start til slutt. Slik kommuniserer vi lettere, og unngår misforståelser. Vi legger mye arbeid i prosjektene, og synes det er viktig å se hver enkel kunde. 
Hos Willumsen vet de godt hva de holder på med – her er man sikret et profesjonelt og hyggelig samarbeid. Det er også en selvfølge å benytte faste samarbeidspartnere som installerer produktene; slik er man sikret kvalitet i alle ledd. 
– Vi verdsetter fornøyde kunder, det er hva vi jobber for hver eneste dag, sier Ragnhild Willumsen med et smil. 

Tekst & foto: Beate Willumsen

Følg IN magasinet på Facebook