Hjem » Oslo »  Helse og velvære fra topp til tå på Vinderen

Helse og velvære fra topp til tå på Vinderen

Etter at Aviva Helse åpnet sin nye klinikk i Haakon den Godes vei i mai har Vinderen blitt hovedstadens nye sentrum for helse og velvære. Her finner du alt du trenger samlet under et tak, fra plastisk kirurgi til personlig trening, massasje og hudpleie. I tillegg sørger de elegante og luksuriøse omgivelsene for velfortjent pause i hverdagen!

Etter mange år i bransjen er Aviva Helse et godt etablert navn, kjent som en av landets spesialistklinikker innen plastisk kirurgi. Deres dyktige kirurger utfører en rekke ulike inngrep, fra fettsuging, ansiktskirurgi og åreknuter til øre-nese-hals, generell kirurgi og ulike typer brystkirurgi. Kirurgene ble selvfølgelig med da det private sykehuset flyttet fra Økern til Vinderen tidligere i år og i de nye, lekre lokalene er kirurgien samlet på en etasje. Klinikken er den fremste private aktøren innen brystrekonstruksjon inklusive mikrokirurgi.
    Aviva Helse har lenge hatt et bredt tilbud også innen medisinsk hudpleie, injeksjonsbehandlinger med Botox og Juvederm og facelift uten kirurgi. Flyttingen til nye lokaler gjorde det mulig å utvide behandlingstilbudet ytterligere og i dag tilbyr de alt innen helse og velvære fra noen av bransjens dyktigste fagfolk. - Vi har brukt mye tid på å velge ut teamet vi har fått med oss. Vi hadde et høyt søkerantall og har valgt medarbeidere med omhu, og har nå fått et bra team med høy kvalitet og passion for fagene. De fleste har dessuten ekstra kompetanse utover tradisjonelle behandlingsformer, noe som har ført til en stor bredde i behandlingstilbudet vårt. Så vidt vi vet er det ingen andre i landet som har et tilsvarende konsept med den unike bredden samlet under et tak og vi synes selvfølgelig det er ekstra gøy å kunne tilby noe unikt, forteller styreleder Mona Hellund.

Avslappende atmosfære

I det man kommer inn dørene på klinikken kan man føle skuldrene senke seg. Naturfarger i kombinasjon med elementer i betong og kraftfulle trematerialer gir en behagelig og luksuriøs atmosfære og selv venterommet oppleves som en liten oase. Og ønsker du diskresjon finnes det egne små avlukker med gardiner hvor du kan slappe av uten forstyrrelser både før og etter behandling, i tillegg til flere innganger slik at du kan komme og gå ubemerket. Som venterommet er behandlingsrommene også store og luftige, og her tilbys det alt fra massasje, behandlinger av muskel og skjelett ved osteopat, til fotterapi, hudpleie, peeling og aromaterapi. I tillegg kan Aviva Helse også friste med et stort treningsrom hvor du kan få hjelp av personlig trener til alt fra generell trening til yoga og pilates. - Vi får mange tilbakemeldinger på at folk synes det er genialt med så mange tjenester på et sted. Vi ønsker å være one-stop shopping innen helse og velvære og det virker som om folk setter pris på å slippe å farte fra sted til sted i en travel hverdag. Å kunne styre behandlinger utfra hva pasienten trenger og ikke hva klinikken har av begrenset kompetanse er viktig, sier Mona.
    Ved resepsjonen finner du shopen, med et bredt utvalg av produkter basert på et dermatologisk/medisinsk fundament. Skal du i selskap eller bare ønsker å fornye deg litt så har Aviva Helse også negldesigner, frisør, stylist, make-up artist og vippe-extension. Med andre ord alt du trenger fra topp til tå! 

Tekst & foto: Mona Gullstein

Lik IN magasinet på Facebook