Hjem » Oslo »  Funksjonelt Drømmekjøkken?

Funksjonelt Drømmekjøkken?

Å designe sitt eget kjøkken er noe mange drømmer om, men som ikke alle har råd til. For at du skal få akkurat det kjøkkenet du har drømt om til en pris som passer din lommebok, anbefaler Kjøkkenarkitektene at du velger løsninger fra det danske merket DESIGNA.

DESIGNA er et helt nytt merke hos Kjøkkenarkitektene, og i butikken på Skøyen er de stolte over å kunne tilby moderne kjøkkenfronter fra DESIGNA.
    Daglig leder, Elisabeth Schwabe, er storfornøyd med det nye merket
– Jeg liker DESIGNA fordi de virkelig tilbyr «value for money». De har kjøkkenfronter som er kvalitetsmessig helt på høyden med de fleste andre leverandører. DESIGNA har ikke like mange variasjonsmuligheter som våre andre kjøkkenleverandører, men sortimentet er veldig bra likevel. Skyvedørsgarderobene deres er også veldig flotte, med noen fronter ingen andre leverandører tilbyr, sier hun.

Funksjonalitet som trend

Med 20-års fartstid har DESIGNA rukket å bli anerkjent for både flott design og god kvalitet. I 2014 er det derimot funksjonalitet som gjelder.
    På den ene siden kan funksjonalitet bety valgfrihet, og merket tilbyr 30 forskjellige kjøkkenfronter – fra det nostalgiske til det tidløse. Disse frontene kan også brukes på badet om man ønsker det.
    På den andre siden handler funksjonalitet om hvordan den moderne familien bruker kjøkkenet, hvordan kjøkkenet har gått fra å være et sted hvor man kun spiser, til et sted hvor man lever. DESIGNA har tatt rom for dette i sine løsninger.

Kort leveringstid

DESIGNA har hele sin produksjon i Danmark, og Kjøkkenarkitektene kan love korte leveringstider. Den flatpakkede varianten som man setter sammen selv, er klar til å flytte inn på kjøkkenet etter kun én til halvannen uke. Men har du ikke en håndverker i magen? Ingen problem, da settes varene sammen på fabrikken i Danmark, men leveringstiden øker til 3-5 uker.
    Fleksibilitet og funksjonalitet er viktig når man skal sette sammen drømmekjøkkenet, Kjøkkenarkitektene hjelper deg på veien.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: Designa

Følg IN magasinet på Facebook