Klær & mote »  Fra ris til ros

Fra ris til ros

SoNize ECO er navnet på en ny serie miljøriktige vesker i festlige farger og glade mønstre - fremstilt av rissekker og ikke til å slite ut.
Article image

Veskene fra SoNize er veldig slitesterke siden de sys av det originale sekkelerret som brukes til rissekker med 90 kg ris.

I hendene på en gruppe kreative designere er det blitt til en flott kolleksjon av vesker med print i festlige farger og glade mønstre. Printene finnes i et utall av spennende varianter, så alle vesker er unike.

Mange Modeller

SoNize ECO-vesker fås i flere modeller og størrelser, blant annet som innkjøpsnett, som veier litt mer enn en kraftig plastpose. Nettet kan gjenbrukes og holder nærmest uendelig, hvilket reduserer oljeforbruket til fremstilling av plastposer, beskytter miljøet og reduserer avfallmengdene.

Miljøvennlig

Veskene produseres i Kina, hvor man har stor erfaring med utradisjonelle materialer, etter regjeringen i 2008 forbød gratis plastposer i supermarkeder, butikker og på markeder. Forbudet kalles også «den hvite revolusjon, og i løpet av ca et år er bruken av engangsposer falt med 66 prosent, hvilket svarer til 1,6 millioner tonn råolje eller 40 milliarder poser.

SoNize ECO-veskene koster fra 79 kr. og selges over hele landet i bl.a. veske-, sko- og klesbutikker.

SoNize selger sko, vesker, belter, smykker og andre accessories til jenter for rimelige priser. De leverer sine produkter til mer enn 1300 butikker i 12 land.