Hjem » Oslo »  Eneste elbilen i Norge med 7-års garanti

Eneste elbilen i Norge med 7-års garanti

Nå kommer Kia Soul som elbil hos Kia Ensjø. En overaskende stor og romslig bil med plass til hele familien.

– Bilen er helt fantastisk å kjøre og ikke minst stilig å se på. Den kommer blant annet i klar blå med hvitt tak, hvit med turkise detaljer og sort med røde detaljer, forteller Kristin Monsen, daglig leder ved KIA Ensjø. 
    Det har vært stor pågang fra kunder i forkant. Kia Ensjø vil likevel ha biler tilgjengelig for levering fremover. Kia Soul er den eneste elbilen med 7-års garanti i Norge. Den har 21 mil i rekkevidde og er en drøm og kjøre. 
– Kontakt oss for prøvekjøring og andre spørsmål. Vi ønsker deg en elektrisk høst og vinter i vente. 

Kia Ensjø holder til i et av Oslos flotteste lokaler. Bygget består av 2300 kvm salgsområde med 30 biler i utstilling og et velutstyrt verksted i underetasjen. Bygget er av glass og slipper derfor inn mye lys. Med den enorme plassen og det eksklusive interiøret er besøket og handelen en ren fornøyelse.

Verkstedet på huset utfører alle typer mekaniske reparasjoner. Rutereparasjoner og periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll). De har også en avtale med Bertel O. Steen Skadesenter for skadereparasjoner dersom uhellet skulle være ute. 
– Med våre motiverte medarbeidere sørger vi for at du og din bil blir godt tatt vare på. Med en kontinuerlig opplæring av personalet er vi alltid et hode foran innen bilteknikk.

FAKTA: KIA Ensjø

Ønsker du å se nærmere på elbilen Kia Soul kan du se og prøvekjøre bilen hos KIA Ensjø. De holder til i Ensjøveien 17. Du kan også kontakte dem på telefon (22 67 64 00) eller mail (kiaensjo@bos.no).

Tekst: Julianne Nilsen | Foto: Monica Jenssen & KIA

Lik IN magasinet på Facebook