Hjem >  Det norske kjøkkenet

Det norske kjøkkenet

Vi nordmenn liker oss på kjøkkenet. Vi bruker mange timer i dette rommet. Kjøkkenet er blitt et sosialt rom hvor man kan senke skuldrene og bare nyte tiden sammen med familie og venner. Harmoni, funksjonalitet og design er tre viktige stikkord.

Huseby er en av få helnorske kjøkkenprodusenter. I over 40 år har Huseby produsert lekre kvalitetskjøkken til det norske markedet. Huseby har blant annet produsert TV- og Radio-kabinett for Tandberg Radiofabrikk. Dette dannet grunnlaget for produksjon av kjøkkenmøbler i 1974. I dag produserer Huseby kjøkken og garderobe av dyktige håndverkere, og med samme kjærlighet til faget. Fabrikken ligger i Våle i Vestfold.

Huseby har i dag to kjøkkensegmenter

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, samt heltreskuffer i oljet bøk. 
Huseby SIGNATUR har et godt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk. Demping på skuffer og fronter er en selvfølge.
Husebys nye kjøkkenserie AGIL ble lansert i fjor. Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i fire malte standardfarger med kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. 
Serien er rimeligere enn SIGNATUR uten at det går på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav. 
Begge seriene har kjøkkenmodeller som strekker seg fra klassisk landlig stil og til minimalistisk kontinentalt design – her er det mye å velge mellom.

Fleksibilitet

Det er sjeldent at alle har like ønsker og behov når det kommer til kjøkkenløsninger. Dette vet Huseby, og tilbyr derfor svært god fleksibilitet og spesialtilpasninger. 
– Vi designer kjøkkenet sammen med kunden i butikken, da er vi i det rette element, på kjøkkenet! Slik får vi kartlagt alle behov, ønsker og kvalitetssikret underveis i planleggingen. Dette skaper en god kunderelasjon. Kjøkkenet er en stor investering og er et av de viktigste rommene i hjemmet, for oss er det viktig at vi investerer tid med kunden under planleggingsfasen. Vi etterlever et høyt servicenivå, sier daglig leder ved Huseby Kjøkkensenter AS, Connie Melina Johansson. 
Videre forteller hun at det er viktig å skape effektive kjøkken med gode funksjoner og materialvalg som tåler dagens flerbruk av kjøkkenet. 
– Går du med tanker om oppussing av kjøkkenet ditt vil vi gjerne være med på planleggingen og tar deg gledelig imot i våre Huseby Kjøkkensenter avdelinger i Fredrikstad, Skøyen, Våle, Sandnes og Gjøvik.

Trygghet

Et kjøkken skal stå i flere tiår, og skal være et rom som tåler å bli brukt. Det skal også være et rom der man skal kunne senke skuldrene og nyte tiden i. 
– Trygghet er det aller viktigste for oss, at kunden skal føle seg trygg gjennom hele prosessen og alle de årene de skal tilbringe på kjøkkenet.
Hun avslutter med å si at Huseby er tro mot seg selv, noe som fører til trygghet for kundene.

FAKTA: Her finner du Huseby Kjøkkensenter AS

Huseby Kjøkkensenter AS
• Skøyen: Drammensveien 134, 0277 Oslo | Tlf 22 54 52 30
• Fredrikstad: Dikeveien 2, 1661 Rolvsøy | Tlf 69 36 40 50
• Våle: Gjelstadveien 38B, 3178 Våle | Tlf 33 06 12 40
• Sandnes: Gamleveien 85, 4315 Sandnes | Tlf 51 70 96 40
• Gjøvik: Øvre Torvgt 3, 2815 Gjøvik | Tlf 61 18 05 40
• Web: www.huseby.no

Følg IN magasinet på Facebook