Hjem » Oslo »  Det beste fra to verdener med Audi A3 e-tron

Det beste fra to verdener med Audi A3 e-tron

Det er nok mange som ønsker å ta hensyn til miljøet, men som trenger mer fleksibilitet enn man får med en elbil. Med den nye Audi A3 e-tron plug-in hybrid får man det beste fra begge verdener.

Samtidig som du kan kjøre utslippsfritt til og fra jobb, skole og barnehage, så kan du også trygt legge ut på lengre turer i helgene. Helt uten rekkeviddeangst. Bilen lanseres i november, men allerede 
nå kan du forhåndsbestille den hos Møller Bil Skøyen!
    Når Audi lanserer den nye Audi A3 e-tron i november så blir det den første premium kompaktbilen med plug-in hybriddrift som standard. Dermed har man mulighet til å kjøre elektrisk uten restriksjoner. Når den i tillegg har den høye kvaliteten, designet og teknologien vi er vant til fra Audi, så er det ikke rart at både motorpresse og bilelskere har uttrykt stor begeistring for den nye modellen.
– Bilen lanseres først i november, men helt siden vi åpnet for bestillinger i august har vi opplevd stor pågang, forteller selger Kjetil Bach hos Møller Bil Skøyen. De er en av landets største Audi forhandlere og i deres store bilanlegg i Drammensveien finner du et bredt utvalg av både nye og brukte biler. 05.januar 2015 flytter Møller Bil Skøyen til splitter nye fantastiske lokaler over Granfosstunnelen ved Lilleaker, dette vil det komme egen artikkel om senere.

Ingen begrensninger på kjørelengde

Audi A3 e-tron har en elmotor på 75 kW, men en rekkevidde på inntil 50 km. I tillegg kommer bensinmotoren på 150 hestekrefter. Kombinert gir dette en samlet effekt på 204 hk med akselerasjon på 7,6 sekunder 0/100 og et dreiemoment på 350 nM. 
– Med Audi A3 e-tron plug-in hybrid får du det beste fra to verdener. Kombinasjonen med elektrisk og bensinmotor gjør at det ikke er noen begrensninger på kjørelengde og du slipper rekkeviddeangst. Når man kjører til og fra jobb eller rundt i byen kan man kjøre på strøm, samtidig som den fint kan brukes på lengre turer. Bilen lader dessuten under kjøring og det er i tillegg ladeuttak i front. Og så lenge den lades kan den parkeres gratis på elbil plasser. Den har et CO²-utslipp på bare 35 gram per km noe som gjør den svært gunstig avgiftsmessig.
     Den nye hybriden har det samme lekre designet som Audi A3 Sportsback. Som med andre modeller fra Audi kan du velge fra en rikholdig utstyrsliste, slik at du kan få bilen skreddersydd akkurat slik du ønsker den. Med noen få restriksjoner kan du velge tilleggsutstyr som til en vanlig Audi A3. Den kommer dessuten veldig godt utstyrt som standard og har en startpris på 350 400. Dette er det samme som en ordinær Audi A3 Sportsback 150 hk TFSI, det vil med andre ord si at du får med elmotoren på kjøpet. Interiøret i Audi A3 e-tron er slik vi kjenner det fra Audis andre modeller, med høy kvalitet på både materialer og utførelse. 
– Dette er en bil som dekker et stort nedslagsfelt og som passer for både unge og eldre. Responsen så langt har vært enormt bra og vi gleder oss veldig til å få bilen i butikken!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Audi

Lik IN magasinet på Facebook