Hjem » Oslo »  Boligsuksess på Lillohøyden

Boligsuksess på Lillohøyden

De siste årene har Nydalen utviklet seg til et spennende område med gode shoppingmuligheter, hyggelige restauranter og Akerselva som et populært turområde. Når Selvaag Bolig i tillegg frister med flunkende nye selveierleiligheter med høy standard og fantastisk utsikt er det ikke rart at kjøperne bokstavelig talt har stått i kø!

Når Selvaag Bolig la de første leilighetene ut for salg på Lillohøyden, lå ivrige kjøpere i telt utenfor for å sikre seg akkurat sin drømmeleilighet. Et av salgsargumentene på boligprosjektet på Lillohøyden er beliggenhet på en høyde med utsikt over byen. Selvaag valgte derfor å vise frem utsikten ved å sette opp et 8.etasjers høyt tårn som ble flittig besøkt. Og utsikten kan man virkelig ikke klage på, fra mange boliger kan man nyte en fantastisk utsikt over byen og Oslofjorden.
 Representant for prosjektet hos Selvaag Bolig, Marianne Ørnsrud, kan røpe at arkitekten har hatt fokus på at flest mulig leiligheter skal kunne nyte utsikten.
– Vi har vært veldig glade og fornøyde med hvordan boligene har blitt mottatt i markedet. Da første byggetrinn ble lagt ut for salg våren 2012 lå folk utenfor i teltkø i flere dager for å sikre seg den leiligheten de hadde sett seg ut. Det første byggetrinnet vil være innflyttingsklart i høst, og der er det bare en leilighet som ikke er solgt. Neste hus vil stå ferdig våren 2015 og det tredje sen høst samme år.

Høy standard og spektakulære takterrasser

Lillohøyden ligger sentralt midt i Nydalen, i kvartalet mellom Sandakerveien, Kristoffer Åmotsgate og Fernanda Nissens gate. Herfra er det kort vei både til Storo Storsenter og Akerselva, og i nærområdet er det en rekke hyggelige restauranter og små torg. I tillegg er det kort vei til både sentrum og alt Oslo har å by på.
 Lillohøyden vil bestå av 260 selveierleiligheter fordelt på tre bygninger. Leilighetene har høy standard og gode planløsninger, og alle har balkong eller terrasse. Mange av leilighetene har svært gode solforhold og de øverste leilighetene har spektakulære takterrasser.
– Det er stor variasjon i planløsningen, hvor alt fra kompakte toroms leiligheter på 45 kvm til store femroms leiligheter på 120 kvm med takterrasse sørger for at alle kan finne den leiligheten de er på jakt etter. På Lillohøyden har vi også planlagt noen toetasjes boliger på bakkenivå. Disse er perfekte for urbane småbarnsfamilier som ønsker seg en liten privat hage.

Dynamisk bomiljø

De store variasjonene i ulike leilighetstyper gjør at det vil bli beboere i ulike stadier av livet, noe som sørger for et rikt og dynamisk bomiljø.
– Nærmeste naboer til Lillohøyden vil bli skole og barnehage, som gjør det til et ettertraktet område for småbarnsfamilier. Lillohøyden får også underjordisk garasje slik at det oppe på selve høyden blir et beskyttet og bilfritt miljø. Samtidig er det også mange unge førstegangskjøpere og studenter fra BI like i nærheten som kjøper toroms leilighetene og ser på det som en god investering. Vi opplever også at de største leilighetene er svært populære blant tidligere eneboligeiere i nærområdet. Disse synes de har kommet til et stadium i livet hvor de synes det er deilig å slippe og tenke på vedlikehold eller snømåking.
 Alle leilighetene har kjøkken og bad fra HTH hvor man kan velge mellom en klassisk eller moderne stil. I tillegg er det parkett, flislagte bad med varmekabler og hvite vegger som gjør leiligheten til et blankt lerret som man kan innrede akkurat i den stilen man ønsker.
 På selvaagbolig.no/lillohoyden finner du både fullstendig prisliste og en oversikt over hvilke leiligheter som fremdeles er ledige. Kanskje finner akkurat du din drømmeleilighet?

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Selvaag Bolig & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook